Taipaleen Yhteinen pöytä

Pettilän kyläkeskus

Tervetuloa maksuttomalle keittolounaalle ja kahvittelemaan Pettilän kyläkeskukseen sekä laulamaan keväisiä lauluja Aino-kanttorin johdolla. Vaihdetaan kuulumisia, tavataan kyläläisiä, Taipaleen srk:n työntekijöitä sekä kuullaan turvallisesta asumisesta kotona.

Tervetuloa maksuttomalle keittolounaalle ja kahvittelemaan Pettilän kyläkeskukseen sekä laulamaan keväisiä lauluja Aino-kanttorin johdolla. Vaihdetaan kuulumisia, tavataan kyläläisiä, Taipaleen srk:n työntekijöitä sekä kuullaan  turvallisesta asumisesta kotona (Kat-hanke). Tapahtumat ovat osa yhteinen keittiö mallin mukaista Taipaleen yhteinen –pöytä hanketta. Hanketta toteutetaan koko Taipaleen seurakunnan alueella eli Savitaipaleella, Taipalsaarella ja Lemillä.

Vastaava diakoni
Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale

Ulkopuolinen tila

Jänkäsalon kinkerit

Kinkerit: Kinkereiden alussa sanajumalanpalvelus klo 13.00, jatkuu kinkeriteemalla.

Ulkopuolinen tila

Kesäilta Vehkataipaleella

Yhdessäoloa kesäillassa Taipalsaaren kylillä.