Kuukanniemen seurakuntakoti

Perhekerho on avoin kerho, minne ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Sinne lapsi tulee aina aikuisen kanssa. Tervetuloa myös isovanhemmat ja kummit lapsen kanssa kerhoon!

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki! Siellä kohtaat samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja lapset saavat harjoitusta ryhmässä toimimiseen. Perhekerhoissa leikimme, laulamme ja toisinaan askartelemme. Kerho sisältää aina myös pienen hartaushetken. Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.

Lemin kirkkopiiri

Lemin kirkkopiiri