Taipaleen yhteinen pöytä

Ulkopuolinen tila

Tervetuloa yhteisen pöydän ääreen Kuukin Katokseen. Pullakahvit ja grillimakkarakattaus. Tule kertomaan kuulumisia, tapaamaan kyläläisiä ja Taipaleen yhteinen-pöytä hankkeen yhteistyökumppaneita ja toimijoita Taipaleen srk:sta.
Lähde päiväkävelylle yksin tai naapurisi kanssa, koiran ulkoilutuslenkille tai muuten vain ulkoilemaan.
Tapahtuma on kaikille avoin ja tarjoilukin on maksuton.

Lemi. Kuukanniemi. Kuukin Katos. Raikulintie 35. Harjoituskentän ja jääkiekkokaukalon lähellä.
Pullakahvit ja grillimakkaraa.
Taipaleen srk:n työntekijöitä. Lemin kunnan vapaa-aikasihteeri Kati Ahonen ja erityisnuorisonohjaaja Ville Rautiainen. Eksoten palvelunohjaaja Lea Aalto. Etelä-Karjalan Omaishoitajat. Kat-hanke.

Taipaleen seurakunta, Lemin kirkkopiiri

Saimaanharjun kerhotilat

Taipaleen yhteinen pöytä Saimaanharjulla

Tervetuloa mukaan yhteisen pöydän ääreen maksuttoman lounaan tai kahvittelun merkeissä, tarjolla pizzaa ja kahvia.