Taipalsaaren seurakuntatoimisto

Savilahdentie 18 C , 54920 Taipalsaari

Aukioloajat 13.7. - 16.8.: puhelinpalvelu tiistaisin klo 9 - 12.

Taipalsaaren seurakuntatoimisto palvelee Taipalsaaren kirkkopiirin hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Taipalsaaren alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Hautajaisjärjestelyiden ajanvaraus puhelimitse tiistaisin klo 9 - 12.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistustilauksia varten

Seurakuntatoimisto sijaitsee seurakuntatalon kanssa samassa pihapiirissä, C-rakennuksessa. Talo on entinen pappila, joka remontoitiin täysin vuosina 2015 - 2016.

Lastenhoitohuone