Taipalsaaren seurakuntatoimisto

Savilahdentie 18 C , 54920 Taipalsaari

Avoinna tiistaisin klo 9 - 12

Taipalsaaren seurakuntatoimisto palvelee hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloaikojen ulkopuolelle Taipalsaaren seurakuntatoimistoon, soita numeroon 040 519 8630 tiistaisin klo 9 - 12 tai ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistustilauksia varten

Seurakuntatoimisto sijaitsee seurakuntatalon kanssa samassa pihapiirissä, C-rakennuksessa. Talo on entinen pappila, joka remontoitiin täysin vuosina 2015 - 2016.

Lastenhoitohuone

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipalsaaren kirkko

Taipalsaaren siunauskappeli