Taipalsaaren seurakuntatoimisto

Savilahdentie 18 C , 54920 Taipalsaari

Puhelinpalvelu maanantaista torstaihin klo 9 - 12, puh. 040 524 5400
Asiakaspalvelu tiistaisin klo 9 - 12

Taipalsaaren seurakuntatoimisto palvelee hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa tilavarauksissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloaikojen ulkopuolelle, soita numeroon 040 524 5400 ma-to klo 9 - 12.
Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: virasto.taipale@evl.fi

Taipaleen seurakunnan virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset hoidetaan 1.1.2021 alkaen Kouvolan aluekeskusrekisterissä

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistustilauksia varten

Seurakuntatoimisto sijaitsee seurakuntatalon kanssa samassa pihapiirissä, C-rakennuksessa. Talo on entinen pappila, joka remontoitiin täysin vuosina 2015 - 2016.

Lastenhoitohuone

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipalsaaren kirkko

Taipalsaaren siunauskappeli