Taipaleen Talentit vapaaehtoistoiminnan kurssi 15-23 vuotiaille

 

Nuori - etkö tiedä mitä tekisit elämälläsi? Oletko pohtinut että haluaisit olla tuomassa toisille iloa muttet tiedä miten? Pidätkö välivuotta opinnoista? Haluatko hengata mukavassa porukassa? Tämä kurssi on juuri sinulle! Tule mukaan löytämään omat talenttisi!

Lähde mukaan vapaaehtoistoiminnan kurssille! Kurssilla tapaat toisia nuoria, saatat innostua vapaaehtoistehtävistä ja voit olla tuomassa iloa toisten elämään omien jo olemassaolevien taitojesi eli talenttiesi avulla tai voit oppia joitain uusia juttuja kurssilla. Kurssilla mm. harjoitellaan ja tehdään videoita huikean Hiski Hämäläisen opissa - tsekkaa www.hiskishow.com ja ensiavun saloja meille on kouluttamassa loistava Willimiehen ensiapukoulutus!

Kurssi sisältää:

*Lähiopetusta 20 tuntia - lähiopetuspäivät ovat lauantai 12.3. ja lauantai 26.3. sekä lauantai 2.4. - merkkaa nämä jo kalenteriisi!

*Vapaaehtoistoimintaa 10 tuntia

*Itsenäisiä tehtäviä 6 tuntia

Kurssilla pääset suorittamaan myös hätäensiapukoulutuksen. Ja hei, lähiopetuspäivinä on tarjolla hyvää ruokaa!

Lähiopetus tapahtuu Savitaipaleella ja kuljetus järjestetään Lemin ja Taipalsaaren alueilla asuville. Eli nyt kannattaa ottaa kaveritkin mukaan!

Vapaaehtoistoiminnan kurssin suoritettuasi saat todistuksen - ja todistuksella voit saada Savitaipaleen lukiosta hyväksiluettua yhden kurssin! Todistusta kannattaa muuten vilauttaa myös työnhaussa tulevaisuudessa.

 

Kurssia ovat toteuttamassa Taipaleen seurakunnan lisäksi myös Eksote eli Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri ja sieltä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Riia Karels.

Näinkin laaja kurssi ja vaikka mitä hienoa luvassa eikä maksa sinulle mitään!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä pe 25.2. mennessä!

Jos kaipaat lisätietoja, niin ota yhteyttä diakoni Maria Karhu-Parkkonen p. 0400416739 (puhelut, tekstiviestit, whatsapp) tai sähköpostitse maria.karhu-parkkonen@evl.fi.

#taipaleentalentit

FB: taipaleenseurakunta

Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

PS. Kurssille osallistuminen ei sido vapaaehtoistehtäviin jatkossa, mutta antaa paljon valmiuksia ja saat rutkasti uusia kokemuksia joista on hyötyä myöhemmin elämän varrella.

Nuori 15-23 v. lähde mukaan Taipaleen Talentit vapaaehtoistoiminnan kurssille!
Taipaleen Talentit

Kirkkohallituksen avustus rohkaisee kokeilemaan

Seurakunnille on myönnetty avustusta kokeilutoimintaan

Kirkossa on ovet auki kokeiluille, joilla uudistetaan toimintaa ja rakennetaan monialaisia yhteistyöverkostoja alueen eri toimijoiden kanssa. Kokeilujen keskiössä ovat seurakuntalaiset ja alueen asukkaat, joiden osallisuutta ja hyvinvointia halutaan vahvistaa.

“Kokeilujen tarkoituksena on testata uudenlaisia toimintamalleja, jotka onnistuessaan voidaan levittää koko kirkon kentälle niin, että niistä hyötyisi mahdollisimman moni seurakunta”, kirkkohallituksen kehityspäällikkö Liisa Björklund toteaa.

Taipaleen seurakunta oli yksi viidestä seurakunnasta, jolle myönnettiin avustusta kokeilutoimintaan. Lue lisää linkistä: Seurakunnat testaavat uudenlaista diakoniaa kokeilutoiminnan avustuksilla - evl.fi