71. Perinteiset Papinhiihdot pidetään Lemin kirkolla Tapiolassa (Tapiolankatu 5) lauantaina helmikuun 25. päivänä 2023.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

ilmoittautuminen on avoinna  1.2.2023 - 22.2.2023. Lomakkeella ilmoittaudutaan valmiiksi kilpailusarjoihin. Jos ilmoittautumisesta tule kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Maija Korhoseen, maija.korhonen@evl.fi, 0400 383 177

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta sähköpostitse.

Kilpailupäivänä voi ilmoittautua vain nuorisoseurantalo Tapiolassa klo 9 – 9.30. Tämän kellonajan jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.

Kilpailupäivänä tulevat peruutukset ilmoitetaan numeroon

Kilpailuohjelma

Klo 10.00 kilpailunumeroiden jako Tapiolan sisällä

Klo 10.30 kisahartaus Tapiolan pihalla

Klo 11.00 hiihto alkaa Tapiolan maastossa, pakkasraja -15 C

Ensin hiihtävät mutasarjalaiset, sitten nuoremman kilpasarjan pojat, sitten saman sarjan tytöt jne.

Kilpasarjat

Mutasarja: Mutasarjaan kuuluvat v. 2018 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Huoltajan mukanaolo mutasarjassa suotavaa - muissa sarjoissa ei.

Kilpailusarjat: v. 2016–17 syntyneet, v. 2014–15 ja v. 2012–13 syntyneet.
Kilpailusarjoissa tytöt ja pojat hiihtävät erikseen.

Matkat sarjoittain: n. 200 m, n. 500 m, n. 1 km ja n. 1,5 km.

Hiihtotapa on perinteinen.

Palkinnot Mutasarjalaiset sekä vv. 2016-17 syntyneet saavat jokainen palkinnon; muissa sarjoissa palkitaan 10 parasta. Kaikki saavat karamellin ja mehun kilpailujen kanttiinista.

Kilpailupäivänä Autot pyydetään jättämään kylän parkkipaikoille. Tapiolan piha on varattu kilpailukäyttöön.

Huomioithan, että mikäli koronatilanne pahenee, tapahtuma muutetaan etätapahtumaksi. Jos lunta ei ole, tapahtuma siirtyy seuraavaan vuoteen. Pakkasraja hiihtojen järjestämiseen on – 15 oC.

Papinhiihtoja ovat toteuttamassa ja mahdollistamassa Taipaleen seurakunta, Lemin Eskot, Lemin kunta, Lemin VPK, MLL:n Lemin osasto, Spr:n Lemin osasto ja monet vapaaehtoiset.