Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Seurakunta kutsuu sinua mukaan erilaisiin vapaaehtoistehtäviin.Vapaaehtoistyön kautta voit osallistua, vaikuttaa ja osoittaa lähimmäisenrakkautta! Seurakunnassa on monia olemisen ja tekemisen paikkoja. Vapaaehtoisena voit osallistua yksittäisiin tehtäviin tai tulla mukaan pitemmäksi aikaa. Voit itse määritellä antamasi ajan. Aivan varmasti jokaiselle löytyy sopiva tehtävä.

Vapaaehtoinen toimii tavallisen ihmisen tiedoilla ja taidoilla, omien voimavarojensa mukaan. Vapaaehtoistoiminta on hyvin monimuotoista. Ilman vapaaehtoisia jäisi osa seurakuntamme monipuolisesta toiminnasta kokonaan toteutumatta. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkiota. Palkkio osallistumisesta on hyvä mieli, ihmisten kohtaaminen ja auttaminen sekä tekemisen ilo. Vapaaehtoistyö perustuu luottamukseen ja vaitiolovelvollisuuteen.

Tapaamme henkilökohtaisesti jokaisen uuden vapaaehtoisen. Joihinkin tehtäviin on koulutus ja joihinkin riittää perehdytys. Vapaaehtoisille tarjotaan tukea, tapaamisia, koulutuksia ja virkistystä. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle hyvä tapa olla mukana vapaaehtoistoiminnassa!

vapaaehtoistyön sanoja kirjoitettu laatikkoon

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi

Voit ilmoittautua Taipaleen seurakunnan vapaaehtoistoimintaan tällä lomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen työntekijä on sinuun yhteydessä muutaman viikon sisällä.

Vapaaehtoinen koiravaljakko perhetapahtumassa