Lemin seurakuntatoimisto

Toukkalantie 2 B , 54710 Lemi

Avoinna keskiviikkoisin klo 9 - 12.

Lemin seurakuntatoimisto palvelee Lemin kirkkopiirin hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Lemin alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Hautajaisjärjestelyiden ajanvaraus puhelimitse Lemin seurakuntatoimiston numerosta keskiviikkoisin klo 9 - 12 tai ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistuspyyntöjä varten

Lemin seurakuntatoimisto on muuttanut uuteen osoitteeseen toukokuussa 2020. Seurakuntatoimisto palvelee jatkossa Lemin entisen kunnantalon pihapiirissä sijaitsevassa parakissa, mm. Lemin maaseututoimiston kanssa samassa rakennuksessa.

Tilat ovat esteettömät.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Lemi kirkko