Lemin seurakuntatoimisto

Toukkalantie 2 B , 54710 Lemi

Puhelinpalvelu maanantaista torstaihin klo 9 - 12, puh. 040 524 5400
Asiakaspalvelu avoinna keskiviikkoisin klo 9 - 12

Lemin seurakuntatoimisto palvelee hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa tilavarauksissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloaikojen ulkopuolelle, soita numeroon 040 524 5400 ma-to klo 9 - 12.
Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: virasto.taipale@evl.fi

Taipaleen seurakunnan virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset hoidetaan 1.1.2021 alkaen Kouvolan aluekeskusrekisterissä

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistuspyyntöjä varten

Lemin seurakuntatoimisto on muuttanut uuteen osoitteeseen toukokuussa 2020. Seurakuntatoimisto palvelee toistaiseksi Lemin entisen kunnantalon pihapiirissä sijaitsevassa parakissa.

Tilat ovat esteettömät.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Lemi kirkko