Lemin seurakuntatoimisto

Toukkalantie 2 B , 54710 Lemi

Asiakaspalvelu on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen takia. Asiointi vain ajanvarauksella.
Ajanvaraus: maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12, puh. 040 524 5400, tiistaisin ja keskiviikkoisin puh. 040 519 8630

Lemin seurakuntatoimisto palvelee hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa tilavarauksissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloaikojen ulkopuolelle Lemin seurakuntatoimistoon, soita numeroon 040 740 5440 keskiviikkoisin klo 9 - 12 tai ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Taipaleen seurakunnan virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset hoidetaan 1.1.2021 alkaen Kouvolan aluekeskusrekisterissä

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistuspyyntöjä varten

Lemin seurakuntatoimisto on muuttanut uuteen osoitteeseen toukokuussa 2020. Seurakuntatoimisto palvelee jatkossa Lemin entisen kunnantalon pihapiirissä sijaitsevassa parakissa, mm. Lemin maaseututoimiston kanssa samassa rakennuksessa.

Tilat ovat esteettömät.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Lemi kirkko