Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon ovat myös tervetulleita isovanhemmat ja myös muut lasta hoitavat aikuiset.

Perhekerhossa tarjoamme mahdollisuuden yhteiseen leikkiin, lauluun, askarteluun sekä hiljentymiseen. Seurakunta tarjoaa myös pienen aamupalan.  Perhekerho on ilmainen, eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhoa järjestetään Taipaleen seurakunnan alueella kaikissa kirkkopiireissä. Kerhopäivät vaihtelevat kirkkopiirikohtaisesti.

PERHEKERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 34. eli 17.8.ALKAVALLA VIIKOLLA. Tiistaisin klo 9.30-11.30 kokoontuu Lemin Kirkonkylän perhekerho uusissa väistötiloissa Toukkalantiellä, keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Kuukanniemen seurakuntakodilla, klo 10-12 Savitaipaleen srk-kodilla ja klo 9-11 Taipalsaaren srk-talolla. Perjantaisin kokoontuu perhekerho Saimaanharjun kerhotiloissa klo 9-11.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN !

Milloin kerhot kokoontuvat?

Savitaipaleen perhekerho