Taipalsaaren seurakuntatoimisto

Savilahdentie 18 C, 54920 Taipalsaari

Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 12.

Aukioloajat 20.1.2020 alkaen: Tiistaisin klo 9 - 12

Taipalsaaren seurakuntatoimisto palvelee Taipalsaaren kirkkopiirin hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Taipalsaaren alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Hautajaisjärjestelyiden ajanvaraus puhelimitse tiistaisin klo 9 - 12.

Info ja ohjeet sukuselvitys ja virkatodistustilauksia varten

Seurakuntatoimisto sijaitsee seurakuntatalon kanssa samassa pihapiirissä, C-rakennuksessa. Talo on entinen pappila, joka remontoitiin täysin vuosina 2015 - 2016.

Jos haluatte sopia käyntinne muulle kuin viraston aukioloajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla virasto.taipale@evl.fi

Lastenhoitohuone