Lemin seurakuntatoimisto

Uutelantie 8 as 4 , 54710 Lemi

Keskiviikkoisin klo 9 - 12

Lemin seurakuntatoimisto palvelee Lemin kirkkopiirin hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Lemin alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Hautajaisjärjestelyiden ajanvaraus puhelimitse keskiviikkoisin klo 9 - 12.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistuspyyntöjä varten

Lemin seurakuntatoimisto on muuttanut väistötiloihin joulukuussa 2018.
Seurakuntatoimiston uudet tilat ovat Lemin kirkonkylän kerrostalossa. Kerrostalo on asuintalo, joten sen ulko-ovet ovat lukittuina ympäri vuorokauden. Sisälle pääsee soittamalla pääoven vieressä olevaa ovisummeria.

Jos haluatte sopia käyntinne muulle kuin viraston aukioloajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla virasto.taipale@evl.fi

Tilat ovat esteettömät, hissille vievä sisäänkäynti on talon kellarikerroksessa, kunnanviraston puoleisessa päädyssä. Ovipuhelimen kautta voi pyytää apua ovien aukaisuun.