Lemin seurakuntatoimisto

Uutelantie 8 as 4, 54710 Lemi

17.6. - 19.7. Avoinna ma klo 13 - 16 ja ke klo 9 - 12.
22.7. - 9.8. Puhelinpalvelu ma klo 13 - 16 ja ke klo 9 -12. Asiakaspalvelu Savitaipaleella ma klo 9 - 12 ja to klo 13 - 16.
Palvelemme jälleen normaalisti 12.8. alkaen maanantaisin klo 13 -16 ja keskiviikkoisin klo 9 - 12.

Lemin seurakuntatoimisto palvelee Lemin kirkkopiirin hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Lemin alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Info ja ohjeet sukuselvitys ja virkatodistustilauksia varten

Lemin seurakuntatoimisto on muuttanut väistötiloihin joulukuussa 2018.
Seurakuntatoimiston uudet tilat ovat Lemin kirkonkylän kerrostalossa. Kerrostalo on asuintalo, joten sen ulko-ovet ovat lukittuina ympäri vuorokauden. Sisälle pääsee soittamalla pääoven vieressä olevaa ovisummeria.

Jos haluatte sopia käyntinne muulle kuin viraston aukioloajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla virasto.taipale@evl.fi

Tilat ovat esteettömät, hissille vievä sisäänkäynti on talon kellarikerroksessa, kunnanviraston puoleisessa päädyssä. Ovipuhelimen kautta voi pyytää apua ovien aukaisuun.