Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale

Aukioloajat 20.1.2020 alkaen: Maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12.

Kirkkoherranvirasto palvelee Savitaipaleen kirkkopiirin hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Savitaipaleen alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Hautajaisjärjestelyiden ajanvaraus maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12.

Info ja ohjeet sukuselvitys ja virkatodistustilauksia varten

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Savitaipaleen seurakuntakodissa omalla sisäänkäynnillä. Viraston ulko-ovi sijaitsee seurakuntakodin pääoven oikealla puolella ja on merkitty valaistuin opastekyltein, oven vieressä on yksi liikuntarajoitteisille varattu parkkipaikka.

Jos haluatte sopia käyntinne muulle kuin viraston aukioloajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla virasto.taipale@evl.fi