Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale
040 524 5400

Avoinna maanantaisin klo 9 - 12, tiistaisin klo 13 - 16 ja torstaisin klo 13 - 16. Asiointi myös erikseen sovittuna ajankohtana.

Kirkkoherranvirasto palvelee Savitaipaleen alueseurakunnan hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Savitaipaleen alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys ja virkatodistusasioissa.

Info ja ohjeet sukuselvitys ja virkatodistustilauksia varten

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Savitaipaleen seurakuntakodissa omalla sisäänkäynnillä. Viraston ulko-ovi sijaitsee seurakuntakodin pääoven oikealla puolella ja on merkitty valaistuin opastekyltein, oven vieressä on yksi liikuntarajoitteisille varattu parkkipaikka.

Jos haluatte sopia käyntinne muulle kuin viraston aukioloajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla virasto.taipale@evl.fi