Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Nikkarintie 2 , 54800 Savitaipale

Avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12

Kirkkoherranvirasto palvelee hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa Savitaipaleen alueen tilavarauksissa. Lisäksi palvelemme sukuselvitys- ja virkatodistusasioissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Hautajaisjärjestelyiden ajanvaraus maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12.

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistustilauksia varten

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Savitaipaleen seurakuntakodissa omalla sisäänkäynnillä. Viraston ulko-ovi sijaitsee seurakuntakodin pääoven oikealla puolella ja on merkitty valaistuin opastekyltein, oven vieressä on yksi liikuntarajoitteisille varattu parkkipaikka.

Jos haluatte sopia käyntinne muulle kuin viraston aukioloajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla virasto.taipale@evl.fi