Taipaleen seurakunnan kirkkoherranviraston palvelupisteet

Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Savitaipale , Lemi,  Taipalsaari

Puhelinpalvelu maanantaista torstaihin klo 9 - 12, puh. 040 524 5400

Taipaleen seurakunnan kirkkoherranviraston palvelupisteet palvelevat kaikkia asiakkaita hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa tilavarauksissa koko Taipaleen seurakunnan alueella.

Palvelupisteiden aukioloajat:

Savitaipaleen palvelupiste, avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12 (Nikkarintie 2, 54800 Savitaipale)

Taipalsaaren palvelupiste, avoinna tiistaisin klo 9 - 12 (Savilahdentie 18 C, 54920 Taipalsaari)

Lemin palvelupiste, avoinna keskiviikkoisin klo 9 - 12 (Toukkalantie 2B, 54710 Lemi)

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloaikojen ulkopuolelle, soita numeroon 040 524 5400 ma-to klo 9 - 12.
Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse: virasto.taipale@evl.fi

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistustilauksia varten

Taipaleen seurakunnan virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset hoidetaan 1.1.2021 alkaen Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Savitaipaleen palvelupiste sijaitsee Savitaipaleen seurakuntatalon yhteydessä seurakuntatoimistojen tiloissa, osoitteessa Nikkarintie 2.

Lemin palvelupiste sijaitsee Lemin kirkkopiirin seurakuntatoimistojen väistötiloissa, osoitteessa Toukkalantie 2B.

Taipalsaaren palvelupiste sijaitsee Taipalsaaren kirkkopiirin seurakuntatoimistojen yhteydessä, osoitteessa Savilahdentie 18 C.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipalsaaren seurakuntatoimisto

Lemin seurakuntatoimisto