Taipaleen seurakunnan kirkkoherranvirasto

Nikkarintie 2 , 54800 Savitaipale
040 524 5400

Asiakaspalvelu on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen takia. Asiointi vain ajanvarauksella.
Ajanvaraus: maanantaisin ja torstaisin klo 9 - 12, puh. 040 524 5400, tiistaisin ja keskiviikkoisin puh. 040 519 8630

Kirkkoherranvirasto palvelee hautajaisjärjestelyissä, kaste- ja vihkivarauksissa sekä muissa tilavarauksissa.

Hautausjärjestelyt
Hautajaisia järjestävä henkilö voi halutessaan varata joko puhelinajan tai ajan henkilökohtaiselle asioinnille. Ajanvarauksen myötä omaiselle pystytään takaamaan rauhallinen hetki sopia hautajaisiin liittyvistä käytännön asioista. Jos haluat varata henkilökohtaisen palveluajan aukioloaikojen ulkopuolelle, soita numeroon 040 524 5400 maanantaina tai torstaina klo 9 - 12 tai sähköpostitse virasto.taipale@evl.fi 

Hautajaiset on mahdollista järjestää myös ilman henkilökohtaista käyntiä seurakuntatoimistossa. Jos kuulut riskiryhmään, olet yli 70-vuotias tai flunssainen, voit hoitaa läheisesi hautajaisjärjestelyt myös pelkästään puhelimitse tai sähköpostitse. 

Taipaleen seurakunnan virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset hoidetaan 1.1.2021 alkaen Kouvolan aluekeskusrekisterissä.

Lue täältä ohjeet sukuselvitys- ja virkatodistustilauksia varten

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Savitaipaleen seurakuntakodissa omalla sisäänkäynnillä. Viraston ulko-ovi sijaitsee seurakuntakodin pääoven oikealla puolella ja on merkitty valaistuin opastekyltein, oven vieressä on yksi liikuntarajoitteisille varattu parkkipaikka.

Info
Inva-WC
wc
Esteetön kulku

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Taipalsaaren seurakuntatoimisto

Lemin seurakuntatoimisto