Savitaipaleen kirkon jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset ja erilaiset hengelliset tilaisuudet kutsuvat sanan ja rukouksen ääreen.

Normaaliolosuhteissa Taipaleen seurakunnan kirkoissa, Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella, järjestetään jumalanpalvelukset jokaisena sunnuntaina ja juhlapäivänä. 7.6.2020 alkaen seurakuntalaiset pääsevät taas osallistumaan jumalanpalveluksiin ja niitä järjestetään sunnuntaisin joka kirkossa. Kesäaikana myös iltakirkot ovat mahdollisia, joten tarkista aina oman kirkon jumalanpalveluksen alkamisaika kirkollisista ilmoituksista tai tämän sivuston tapahtumista. Turvavälien säilyttämiseksi kirkkoihin otetaan enintään 200 henkilöä ja ehtoollista vietettäessä noudatetaan hygieniaohjeistusta, josta kerrotaan aina messun alussa.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä aluepappeihin

Taipalsaaren aluepastori
Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari

diakoniatyön pappi

Lemin aluepastori
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta
Uutelantie 8 as 4
54710 Lemi

Vapailla, palaan töihin 28.9. alkaen.

Savitaipaleen aluepastori
Savitaipaleen kirkkopiiri Taipaleen seurakunta