Savitaipaleen kirkon jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset ja erilaiset hengelliset tilaisuudet kutsuvat sanan ja rukouksen ääreen.

Normaaliolosuhteissa Taipaleen seurakunnan kirkoissa, Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella, järjestetään jumalanpalvelukset jokaisena sunnuntaina ja juhlapäivänä. Koronavirustilanteen takia seurakunnassa on kevään ajan toimitettu yksi jumalanpalvelus Savitaipaleen kirkosta, johon on voinut osallistua etänä näillä sivuilla. 7.6. alkaen seurakuntalaiset pääsevät taas osallistumaan jumalanpalveluksiin ja niitä järjestetään sunnuntaisin joka kirkossa. Kesäaikana myös iltakirkot ovat mahdollisia, joten tarkista aina oman kirkon jumalanpalveluksen alkamisaika kirkollisista ilmoituksista tai tämän sivuston tapahtumista. Jumalanpalvelusten striimaamista jatketaan mahdollisuuksien mukaan, pääosin ne tapahtuvat Savitaipaleen kirkosta. Turvavälien säilyttämiseksi kirkkoihin otetaan enintään 200 henkilöä ja ehtoollista vietettäessä noudatetaan hygieniaohjeistusta, josta kerrotaan aina messun alussa.

Tervetuloa mukaan!

Sanajumalanpalvelus su 19.7.2020 klo 10

Savitaipaleen kirkosta

Lähetys katsottavissa alla olevasta linkistä. Jos linkki ei toimi, kopioi se selaimen osoiteriville.

Pyhäpäivän aihe: Rakkauden laki

Pappi: Ritva Wainonen

Kanttori: Aino Juntunen

Virret:

• 270:1,3,12
  • 323:4,5

Muut musiikit:

• Urkukoraali In dich hab ich gehoffet, Herr BWV 640 (J.S. Bach)
  • Alleluia (César Franck, sov. uruille)

Korona-aikana striimattuihin jumalanpalveluksiin pääset tästä

Tietoa kolehtikohteista

Ota yhteyttä aluepappeihin