Savitaipaleen kirkon jumalanpalvelus
Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset ja erilaiset hengelliset tilaisuudet kutsuvat sanan ja rukouksen ääreen.

Normaaliolosuhteissa Taipaleen seurakunnan kirkoissa, Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella, järjestetään jumalanpalvelukset jokaisena sunnuntaina ja juhlapäivänä. Jumalanpalvelukset toimitetaan ainakin toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa, vuorotellen eri Taipaleen seurakunnan kirkosta.

Huolehditaan toisistamme!

Striimatut jumalanpalvelukset ja tallenteet jumalanpalveluksista

Eikö jumalanpalvelus näy? Tässä muutama vinkki:

• Jos videokuva on pysähdyksissä, klikkaa/tökkää sitä.

• Jos pidät sivua auki jo hyvissä ajoin ennen kymmentä, sivulle juuri ennen tasaa päivittyvä video ei valttämättä tule sinulle näkyviin. Silloin sivu kannattaa päivittää viimeistään tasalta, ja uudelleen parin minuutin päästä.

• Jos sivusto valittaa että jotain on poissa käytöstä, voit myös päivittää sivun.

• Voit myös mennä katsomaan jumalanpalvelusta taipaleen seurakunnan Facebook-sivuille facebook.com/taipaleenseurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa jumalanpalveluksia ja muutakin materiaalia on katsottavissa ilman kirjautumista sisään.

• Jos etsit aikaisempaa jumalanpalvelusta, niiden tallenteet pysyvät näkyvissä kahden viikon ajan niiden viettämisestä. Etusivulla on viimeisin palvelus, aiempiin pääset klikkaamalla ylempää "Taipaleen seurakunnan striimatut jumalanpalvelukset".

Ota yhteyttä aluepappeihin

Savitaipaleen aluepastori
Taipaleen seurakunta Savitaipaleen kirkkopiiri
Nikkarintie 2
54800 Savitaipale
Seurakuntapastorin sijainen
Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18
54800 Savitaipale

Mathias Junellin viransijainen 1.2. - 31.7.2021 välisen ajan.

vs. seurakuntapastori
Taipaleen seurakunta Lemin kirkkopiiri
Toukkalantie 2 B
54710 Lemi

Tapio Kilpiän viransijainen 1.2.2021 - 31.1.2022

Taipalsaaren aluepastori
Taipaleen seurakunta Taipalsaaren kirkkopiiri
Savilahdentie 18 C
54920 Taipalsaari

Virkavapaalla 8.1. - 31.7.2021 välisen ajan.

Lemin aluepastori
Lemin kirkkopiiri Taipaleen seurakunta