Lions Club Taipalsaaren jouluavustus

Lions Club Taipalsaari lahjoittaa tänä jouluna Taipaleen seurakunnan diakoniatyön kautta jouluavustusta Taipalsaaren alueen vähävaraisille perheille. Lahjoitukset ovat K- ja S-ryhmän lahjakortteja ja niitä voi käyttää jouluruoan sekä joululahjojen hankintaan.

Lionsien jouluavustusta voi hakea Taipalsaarella asuva perhe 23.11-5.12.2021 välisenä aikana siihen tarkoitetulla hakemuksella. Perheessä täytyy olla vähintään yksi alaikäinen lapsi. Hakijan ei tarvitse olla seurakunnan jäsen, vaan avustusta voivat hakea kaikki Taipalsaarella pysyvästi asuvat perheet. Hakemukset käsitellään diakoniatyössä ja diakoniatyö päättää avustusten myöntämisestä lahjoituksen määrän ja hakemusten perusteella.

Hakemuksen voi tulostaa seurakunnan verkkosivuilta tai tarvittaessa noutaa diakoniatoimistolta soittamalla diakoni Laura Peltoniemi p. 040 840 1185 (23.11-28.11) tai diakoni Maija Korhonen p.050 572 9983 (29.11-3.12) ja sopimalla hakuajasta.

Hakemus palautetaan suljetussa kirjekuoressa diakoniatyön postilaatikkoon Savilahdentie 18, 54920 Taipalsaari sunnuntaihin 5.12.2021 klo 16:00 mennessä. Kirjekuoreen merkintä Diakoniatyö/Lionsien jouluavustus. Diakoniatyöntekijä ilmoittaa avustuksen saaneille perheille puhelimitse.

Tulosta hakemus tästä

Joulukuusen koristeena kultainen tähti