Taloushallinto

Taloushallinto palvelee laskutukseen, kiinteistöihin, sopimuksiin ja palkanlaskentaan liittyvissä asioissa. Taloushallinnon toimipisteet sijaitsevat Taipalsaarella ja Savitaipaleella seurakuntatoimistojen yhteydessä.

Koronavirustilanteesta johtuen pyrimme hoitamaan asioinnin tällä hetkellä pääsääntöisesti sähköpostilla tai puhelimitse, henkilökohtainen asiointi vain erityisesti sitä vaativissa tilanteissa.

Taloushallinnon asiakaspalveluajat:

Taipalsaaren seurakuntatoimistot, Savilahdentie 18 C Taipalsaari

tiistaisin 9.00 - 12.00

Savitaipaleen seurakuntatoimistot, Nikkarintie 2 (sisäänkäynti A) Savitaipale

Asiakaspalvelu erikseen sovittuna ajankohtana.

Mikäli haluatte sopia käyntinne muulle kuin asiakaspalveluajalle, pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, talous.taipale@evl.fi

Taipalsaaren toimipiste

talouspäällikkö Tiina Lavikka p. 0400 158 939

• kiinteistöt
  • sopimukset
  • päätösasiat
  • lupa-asiat
  • hankinnat
  • anomukset

taloushallinnon asiantuntija Raija Kurkaa p. 0400 381 070

• vesi-, tie- ja maa-alueasiat
  • metsätila-asiat
  • vuokrasopimukset
  • laskutus, palkanlaskenta

Haudanhoitosopimuksista huolehtivat kirkkoherranvirasto ja seurakuntatoimistot, lisätietoja ja yhteystiedot löydät täältä.

Laskutusosoite:
Kirkon palvelukeskus/
Taipaleen seurakunta
++3262++
00026 Basware

Huomioithan, ettemme vastaanota laskuja seurakunnan postiosoitteeseen, laskut ainoastaan laskutusosoitteeseen. Verkkolaskutusosoitteen ja sähköpostilaskutusosoitteen saat taloushallinnosta.