Taipaleen seurakunnan kesätyöpaikat 2020

Kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on päättynyt.

Taipaleen seurakunnan kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on päättynyt 20.3.2020. Haastattelujen aikataulu on muuttunut. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin lähiaikoina.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmaille palkattavat kausityöntekijät työskentelevät kaikissa hautausmaan ylläpitoon liittyvissä tehtävissä kuten kukkien istutuksessa, istutusten ja nurmialueiden hoidossa ja hautausmaiden sekä seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimisesta. Tehtävä sisältää koneiden käyttöä ja edellyttää alan ammatillisista osaamista. Kausityöntekijät palkataan ajalle 14.4.–30.9.2020

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmailla työskentelevät nuoret kesätyöntekijät tekevät hautausmaan ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten istutusten ja nurmialueiden hoitoa ja hautausmaiden ja seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimista. Tehtävissä käytetään koneita. Kesätyö ei vaadi aiempaa kokemusta, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Kesätyöntekijät palkataan ajalle 1.6.–16.8.2020.

Kirkkovahdit

Kirkkovahdit toimivat tarvittaessa oppaina Savitaipaleen ja Taipalsaaren kirkkojen toimiessa kesäkaudella tiekirkkoina. Samalla kirkkovahdit työskentelevät hautausmaan kesätyöntekijöinä työpisteenään sankarihautausmaa. Kirkkovahdin tehtävässä katsotaan eduksi kielitaito. Muista hautausmaan kesätyöntekijöistä poiketen kirkkovahdeilla on myös viikonloppuisin työvuoroja.

Kiinteistökesätyöntekijä

Kiinteistökesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset kesän aikana suoritettavat ylläpito- ja huoltotyöt Taipaleen seurakunnan kiinteistöissä kesän aikana. Kesätyöntekijä toimii seurakuntamestarien apuna tarvittaessa koko seurakunnan alueella, oman auton käyttö välttämätön. Kiinteistökesätyöntekijä palkataan ajalle 1.6. – 16.8.2020

Säkniemen keittiöapulainen

Taipaleen seurakunta järjestää kesän aikana Säkniemen leirikeskuksessa rippileirejä, lasten leirejä ja muita lyhyitä tapahtumia, joissa tarjoillaan osallistujille ruoka. Emännän apuna on keittiöapulainen, jonka tehtäviin kuuluu astioiden pesua, siivousta ja muita keittiötehtäviä.  Tehtävän kesto tarkentuu myöhemmin keväällä.