Taipaleen seurakunnan kesätyöpaikat 2020

Kausi- ja kesätyöpaikkojen haku on nyt avoinna.

Edellisten vuosien tapaan seurakunnan hautausmailla on tarjolla työpaikkoja sekä nuorille kesätyöntekijöille että pitempiaikaisille kausityöntekijöille. Lisäksi Säkniemen leirikeskuksessa tarvitaan kesäapulaisia ja kiinteistöjen kunnossapitotehtäviin palkataan tänä kesänä yksi kesätyöntekijä. Haastattelut suoritetaan 23. ja 24.3. Savitaipaleella. Kaikkiin tehtäviin haetaan samalla hakulomakkeella, voit hakea useaan tehtävään. Haku päättyy 13.3.2020 klo 12.00. Alla tarkemmat tiedot eri tehtävistä.

Hautausmaiden kausityöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmaille palkattavat kausityöntekijät työskentelevät kaikissa hautausmaan ylläpitoon liittyvissä tehtävissä kuten kukkien istutuksessa, istutusten ja nurmialueiden hoidossa ja hautausmaiden sekä seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimisesta. Tehtävä sisältää koneiden käyttöä ja edellyttää alan ammatillisista osaamista. Kausityöntekijät palkataan ajalle 14.4.–30.9.2020

Hautausmaiden kesätyöntekijät

Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hautausmailla työskentelevät nuoret kesätyöntekijät tekevät hautausmaan ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten istutusten ja nurmialueiden hoitoa ja hautausmaiden ja seurakunnan piha-alueiden yleisilmeestä huolehtimista. Tehtävissä käytetään koneita. Kesätyö ei vaadi aiempaa kokemusta, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Kesätyöntekijät palkataan ajalle 1.6.–16.8.2020.

Kirkkovahdit

Kirkkovahdit toimivat tarvittaessa oppaina Savitaipaleen ja Taipalsaaren kirkkojen toimiessa kesäkaudella tiekirkkoina. Samalla kirkkovahdit työskentelevät hautausmaan kesätyöntekijöinä työpisteenään sankarihautausmaa. Kirkkovahdin tehtävässä katsotaan eduksi kielitaito. Muista hautausmaan kesätyöntekijöistä poiketen kirkkovahdeilla on myös viikonloppuisin työvuoroja.

Kiinteistökesätyöntekijä

Kiinteistökesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset kesän aikana suoritettavat ylläpito- ja huoltotyöt Taipaleen seurakunnan kiinteistöissä kesän aikana. Kesätyöntekijä toimii seurakuntamestarien apuna tarvittaessa koko seurakunnan alueella, oman auton käyttö välttämätön. Kiinteistökesätyöntekijä palkataan ajalle 1.6. – 16.8.2020

Säkniemen keittiöapulainen

Taipaleen seurakunta järjestää kesän aikana Säkniemen leirikeskuksessa rippileirejä, lasten leirejä ja muita lyhyitä tapahtumia, joissa tarjoillaan osallistujille ruoka. Emännän apuna on keittiöapulainen, jonka tehtäviin kuuluu astioiden pesua, siivousta ja muita keittiötehtäviä.  Tehtävän kesto tarkentuu myöhemmin keväällä.

Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan hakulomakkeella 13.3.2020 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa vastaava seurakuntamestari Kimmo Räsänen, p. 0400 753461 kimmo.rasanen@evl.fi.