Kesätyöpaikat

Taipaleen seurakunnan kesätyöhaku on nyt avoinna.

Edellisten kesien tapaan kaikille hautausmaille otetaan kausityöntekijöitä 4 - 6 kuukauden jaksoiksi sekä kesätyöntekijöitä 2 - 3 kuukauden jaksoiksi.

Taipaleen seurakunnalla on viisi varsinaista hautausmaata, Lemin ja Taipalsaaren hautausmaat sekä Savitaipaleella sijaitsevat Vanha hautausmaa, Hulkonkangas ja Rauhanlaakso. Näiden lisäksi Savitaipaleella ja Taipalsaarella kirkkojen yhteydessä on sankarihautausmaa. Hautausmaan kesätöihin kuuluu viheralueiden kunnossapitoa, istutuksista huolehtimista ja muuta puutarhatöitä. Aikaisempi kokemus puutarhatöistä katsotaan eduksi, mutta kesätyöntekijöiltä emme edellytä työkokemusta. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa.

Hakulomake on jätettävä 29.3. klo 15.00 mennessä. Hakulomakkeessa voit valita, haetko kaikille alueille vai ainoastaan yhden kunnan alueen hautausmaille. Haastatteluun pääsystä ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille 2.4. mennessä.

Lisätietoja ja yhteydenotot sähköpostitse talous.taipale@evl.fi otsikolla "Kesätyöt". Hakemukset ainoastaan hakulomakkeen kautta.

Avoimet työpaikat

Taipaleen seurakunnassa ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.