Rippikoulut Taipaleen seurakunnassa

Rippikouluihin ilmoittautuminen kesälle 2021 on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan, ota pikaisesti yhteys nuorisotyönohjaajiin. Jos haluaisit yksityisrippikouluun, voit olla milloin tahansa yhteydessä seurakuntaan.

Koronan aiheuttamana poikkeusaikana rippikoululaiset voivat saada jumalanpalvelusmerkintöjä etänä. Lähetyksiä löydät seurakuntamme etusivun kautta tai Yle Areenasta (varmista, että lähetys on luterilaisen seurakunnan). Kun rippikoululainen katsoo tilaisuuden etänä, hän pyytää rippikoulupassiinsa huoltajansa kuittauksen. Poikkeusaikana katsottuun tilaisuuteen liittyen nuori vastaa kahteen kysymykseen (kirjoita vastaukset riparipassiin tai nido paperi riparipassiin kiinni): 1. Mitä virsiä tilaisuudessa laulettiin? kirjoita numeroin. Jos tilaisuudessa laulettiin muita lauluja kuin virsiä, kirjoita laulujen nimet. 2. Kerättiinkö tilaisuudessa kolehti? Jos kyllä, minkä hyväksi?

Muistattehan kesän -21 riparilaiset palauttaa laskutustietolomakkeen. Palautattehan lomakkeen paperisena. Jos teiltä on kadonnut lomake, voitte pyytää seurakunnalta uuden.

Taipalsaaren kirkkopiiri

Kakkosryhmän nuortenilta tulossa helmikuussa ja kolmosen maaliskuussa. Nuorisotyönohjaajaltanne saatte tarkemmat ohjeet.

Säkniemen kesäkodin rantasauna laiturilta kuvattuna.
Säkniemen kesäkoti Savitaipaleella