Kevätkukat

Kinkerit 2020

Kinkerit ovat kylän yhteinen kokoontuminen, johon seurakunta tuo hengellisen sisällön, opetusta ja keskustelua.

Kinkeriperinne juontuu keskiajan papiston ripitysmatkoihin, jotka kehittyivät ajan mittaan lukutaidon ja kristinopin kuulustelutilaisuuksiksi. Kinkereihin kuuluu vieläkin kasvatusta ja leppoisaa keskustelua yhteisvastuun ajankohtaisista aiheista sekä virrenveisuuta.

Tervetuloa keskustelemaan ja kohtaamaan oman lähiseudun ihmisiä. Kinkerit ovat avoimia kaikille - voit tulla mukaan muillekin kuin oman kotikylän kinkereille, eikä haittaa vaikka osallistuisit useammillekin!

Muutokset ovat mahdollisia, tarkista tiedot kirkollisista ilmoituksista (keskiviikkoisin ES keskiviikossa ja torstaisin Länsi-Saimaan sanomissa) tai tapahtumakalenterista.

Taipalsaari

ke 8.1. klo 12 Myllyrinteen palvelutalolla,  Lea Karhinen ja Kai-Jussi Jankeri.

pe 17.1. klo 13.00 Ahokkala-Paakkola-Vainikka, Anita ja Aulis Kososella, Kiveläntie 1. Mathias Junell ja Kai-Jussi Jankeri.

to 23.1. klo 13.00 Märkälä-Nieminen, Matti ja Liisa Turkialla, Toijantie 314. Mathias Junell ja Kai-Jussi Jankeri.

ke 5.2. klo 18.00 Vehkataipaleen yhdistetty kinkeripiiri (Kirvesniemi-Ampujala-Viskarila-Kattelussaari-Kuikkala-Paarmala), Vehkataipaleen koululla, Kanavakuja 7. Risto Koskimäki ja Kai-Jussi Jankeri. HUOM! Muuttunut paikka.

ma 10.2. klo 18.00 Solkei-Kurhila-Pönniälä, Marjukka Ahtiaisella, Lavatie 71. Lea Karhinen ja Kai-Jussi Jankeri.

ti 11.2. klo 18.00 Peltoi, Irma ja Timo Hovi, Suolahdentie 523. Risto Koskimäki.

PERUTTU pe 27.3. klo 18.00 Pakkala-Rehula-Laukniemi-Sammaljärvi-Saikkola, Maria ja Jari Parkkonen, Sammaljärventie 1. Mathias Junell ja Tea Helin.

PERUTTU ke 15.4. klo 13.00 Levänen-Haikola-Kilkinsaari-Olkkola-Herttuala, Marjut Sassi, Sassintie 65. Risto Koskimäki

PERUTTU su 26.4. klo 14.00 Merenlahti, Jäniksen laavu, Jäniksentie. Mathias Junell. (Sanajumalanpalvelus klo 13 )

PERUTTU ti 19.5. klo 18.00 Haikkaanlahti-Vitsai, Vitsaintie 500A, pihakinkerit. Risto Koskimäki.

PERUTTU to 21.5. klo 14.00 Jänkäsalo, metsästysmajalla, Lea Karhinen. (Sanajumalanpalvelus klo 13)

Lemi

ma 20.1. KLO 19 Kotimäki Riitta ja Matti Huttusella, Tevaniementie 11. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.
Huom! Muuttunut kellonaika

ke 22.1. KLO 14 Uimi Eeva ja Jaakko Haikolla, Lahentauksentie 408. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.

ti 28.1. klo 13 Ruomi-Suoniala-Iitiä-Vetja-Remunen Enni ja Taito Poutasella, Harjunniemi 50. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.

pe 14.2. klo 13 Vainikkala Irmeli ja Ilkka Uskilla, Kangasmäentie 22. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.

to 5.3. klo 13 Kirkonkylä Kotiseutumuseolla, Vainikkalantie 6. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.

PERUTTU pe 20.3. klo 13 Kaamaniemen peräkylä Ruipon perikunnalla, Vesalahdentie 27. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.
Huom! Muuttunut päivä.

PERUTTU ke 25.3. klo 13 Keskisenpää-Sorvarila-Tauri Keskisenpään kodassa, Tallahdentie 17. Lea Karhinen ja Jonna Imeläinen.

Savitaipale

Kaikki Savitaipaleen kirkkopiirin kinkerit 2020 on saatu pidettyä. Lämmin kiitos jokaiselle kinkerikodille!